eten & drinken

Eten

Grut is een restaurant met een dagelijks wisselende kaart. U kunt kiezen uit voor- en tussengerechten, zowel vlees, vis als vegetarisch. De hoofdgerechten bestaan uit 2 vlees, 1 vis en 2 vegetarische gerechten: Een kaasbordje met 3 desserts completeren het geheel. We maken alles zelf en met iedere dag verse aanvoer. Het vlees komt van de Lindenhoff (www.lindenhoff.nl) en Nice to Meat (www.nicetomeat.nl), de groenten komen van Rungis (www.rungis.nl).

De hoofdgerechten wisselen dagelijks, de voor- en tussengerechten eenmaal per week.

De keuken is Frans en Italiaans georiŽnteerd met een flinke “knipoog” naar het oosten. Er wordt hoog op smaak gekookt.

 

De prijzen zijn:  
Voorgerecht € 10.00
Soepen € 6.00
Hoofdgerecht Ä 17.50 (vegetarisch)
  € 18.50 - € 24.50 (vlees/vis)
   
Kaasbordje € 8.50
Dessert € 6.00

Er worden 2 vlees, en 1 visgerecht aangeboden voor de dagprijs.
 


Wat anderen over ons zeggen

Gezellige sfeer, bediening met kennis van zaken en een gastheer met een overduidelijke kennis van mooie wijnen. De gerechten zijn op z''n zachtst gezegd verrassend en in gewaagde combinaties van overduidelijke kersverse produkten. Het publiek is heel gevariŽrd en geeft dit restaurant de uitstraling van een huiskamer waar je altijd welkom bent. Klasse!
Bron: www.smulweb.nl